Om SystemWeb og Easy CMS


Systemweb er et nystartet firma kompetanse innenfor områdene web/grafisk design, system/databaseutvikling, brukergrensesnitt, søkemotoroptimalisering, samt salg av domener og webhotell. Våre ansatte har snart 20 års erfaring med å arbeide med internett, vi har vært med fra starten.

Våre ansatte startet med produksjon av websider og salg av domener/webhotell i begynnelsen av år 2000.

Frem til 2003 var det hovedsaklig webproduksjon i form av statiske tradisjonelle websider, men de senere år har primært bestått av systemutvikling. De siste årene har markedet på internett endret seg kraftig. Etterspørselen etter fleksible og dynamiske løsninger hvor brukerne kan delta, har kommet mye mer i fokus. Det er på dette området at Systemweb ønsker å utmerke seg med sine brukervennlige løsninger. Verdt å nevne er Easy CMS, Easy Webshop, Picture Perfect og MarkedMAX, som er løsninger beregnet for internett.

Vi har utviklet endel spisskompetanse, da spesiellt innen brukergrensesnitt, webstandarder, betaling over nett, mobiltelefonteknologi, databaseutvikling, optimering av systemer med mange brukere for å få sidene til å laste raskt og ikke minst søkemotoroptimalisering.

Vårt primære mål er å levere profesjonelle og brukervennlige systemer som fungerer!

Kampanjetilbud

Gå ikke glipp av kampanjetilbud og nyheter for Easy CMS. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Easy CMS nyhetsbrevet
Kampanjetilbud

Din e-post adresse

Versjon

Siste versjon av Easy CMS er v1.8.9, sist oppdatert 22 Desember 2015. Se versjonslogg for mer informasjon.

Content